Popular Posts

Novo,liječenje zrakom

Prirodno liječenje.Liječenje zrakom iz košnice u BiH nije uzelo maha posebno što se zna da još ni jedno lječilište nema tu vrstu liječenja.Ali evo već nekoliko dana kako je počeo sa radom pčelar iz Visokom.Radi se o Osmanu Hašimoviću koji je u Visokom napravio objekat u kojem se može liječiti zrakom tako što se udiše zrak direktno iz košnice pune pčela.
Neki pčelari su to isprobali   i na tome se završilo jer pčelarima nije potrebno to liječenje zrakom iz košnice zato što oni svakodnevno otvaraju košnice i udišu taj zrak.Uz ovo je dobro koristiti med i druge pčelinje proizvode.Tako da ako ne možete biti pčelar možete biti pacijent u objektu gdje se liječi zrakom iz košnice.
Ovo je potrebno osobama sa astmom,bronhitisom,sinusima,glavoboljom,teškim disanjem,problemima sa plućima i drugim problemima respiratornog trakta pa i sa  slabim imunitetom.


¸

Ovdje se udiše zrak iz košnice 2 puta dnevno po 15 minuta što je dovoljno za jednu dnevnu terapiju.10 KM je jedna dnevna terapija uz kafu ili sok te šetnju okolinom koja je prekrasna,malo šume,potok,pčele,čist zrak...ove fotke to dokazuju.Objekat se nalazi u mjestu Čekrekčije kod Visokog.

Sve je više ovakvih objekata u BiH.Svaki pčelar treba da ima zdrava pluća pod uslovom da nije pušač ili živi u veoma zagađenoj sredini.

tags:prirodno liječenje,liječenje zrakom iz košnice,astma,bronhitis,sinusi,

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews