Popular Posts

Lažni himen



Lažni himen koji ispušta krv je proizvod koji bi mnogim ženama bukvalno mogao sačuvati glave, posebno ako se radi o ženama koje žive na Srednjem i Bliskom istoku gdje se od njih očekuje da sačuvaju nevinost do prve bračne noći.

Ako mladoženja na plahti ne pronađe krv nakon prvog odnosa, mladenka bi mogla biti kamenova do smrti ili predana u ruke porodici svog supruga.

Ipak, iako je djevojka nevina, to ne znači da će krvariti prilikom prvog seksualnog odnosa. Neke žene su rođene bez himena, dok se drugim himen pocijepao mnogo prije prvog odnosa tokom normalnih fizičkih aktivnosti i sporta. Himen može biti probijen i korištenjem tampona.

Nova naprava sadrži mali plastični dio koji se stavlja u cerviks. Tokom odnosa, plastičnio dio pukne i ispusti crvenu tekućinu koja simulira krv. Proizvođač tvrdi da se lažni himen nakon seksa jednostavno istopi.

"Ne morate više brinuti oko gubljenja nevinosti. Sa ovim proizvodom, svoj prvi seks možete vratiti kad god hoćete. Lažni himen postavite u vaginu pažljivo. Malo će se raširiti i učinit će da se osjećate usko. Kad vaš ljubavnik penetrira, ispustit će tečnost koja izgleda poput krvi. Dodajte nekoliko uzdaha i mumljanja i proći ćete ne primjećeni", stoji u upustvu za korištenje lažnog himena.
Ipak,premda jamče higijenu i ugodnost, na internetskim forumima mogu se naći razne pritužbe na alergije, infekcije i slične nepoželjne posljedice.Zato oprez.
Na ovu i sličnu temu možete čitati na :lažni himen.

Lažni himen,opet nevina,kako postati nevina,djevojka nevina,lažni himen za 30 dolara,

1 comment:

Total Pageviews