Popular Posts

Šou realnosti"Dvor"


Pokreće se novi šou na Pinku a mnogi su već zavrnuli rukave, čak su i graditelji imali pune ruke posla. Nedaleko od studija u Šimanovcima sagrađen je dvor u koji će se u nedjelju useliti 20 poznatih ličnosti iz regiona. Hoće li pored Lepe Lukić, Đusa, Nikole Paunovića, Mine Kostić, Danijela Popovića, Bebi Dol, Tijane Todevske i ostalih takmičara u ovaj šou realnosti ući i neke od poznatih ličnosti iz BiH, još se drži u tajnosti.

Kako se saznaje, sedmični honorar od 1.000 eura zbog posla je odbio bivši mister BiH Dejan Radović. Isto su uradili harizmatični Elvir Laković Laka i njegova sestra Mirela, kojima ovo nije prva ponuda, a velikom broju kamera nije se htjela izložiti ni mlada glumica Aida Bukva.
Za pobjednika "Dvora" zagarantirana je nagrada od 50.000 eura, a finalist koji skupi najviše zlatnika bit će bogatiji za 10.000 eura.
Hoće li pored Lepe Lukić, Đusa, Nikole Paunovića, Mine Kostić, Danijela Popovića, Bebi Dol, Tijane Todevske i ostalih takmičara u ovaj šou realnosti ući i neke od poznatih ličnosti iz BiH, još se drži u tajnosti.

Ko će biti ostali učesnici uksoro ćemo saznati,i onda idemo vidjeti šta će se dalje desiti.

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews