Popular Posts

Hrana ostaje svježa

Da hrana ostane svježa:
Što je to vakum?
Hrana se kvari iz različitih razloga kao što su: kemijske reakcije koje se dešavaju u kontaktu hrane sa zrakom, temperatura zraka, vlažnost zraka, radi akcije enzima, radi rasta mikroorganizma ili radi kontaminacije insektima.
Pakiranje pod vakumom predviđa redukciju pritiska zraka u samom pakiranju, oduzimajući kisik i eliminirajući leteće sastojke. Kisik koji se nalazi u zraku kvari hranu kroz proces oksidacije, koji čini da hrana gubi nutricione vrijednosti, okus i kvalitetu.
Zrak pospješuje rast mnogih mikroorganizama koji doprinose kvarenju hrane.
Pakiranje pod vakumom produžuje konzerviranje mnoge svježe hrane, smanjenjem oksidacije i znatnim smanjenjem širenja mikroba (bakterija i mufa).

Pakiranje pod vakumam će zacijelo revolucionirati Vaš način konzerviranja namirnica. Konzerviranje hrane pod vakumom (što znači bez zraka), uveliko produžuje vijek trajanja namirnica dali se one skladištile u ostavi, frižideru ili zamrzivaču.
Na primjer:
Kupite svježi kruh danas, i uz pomoć vakumskog pakiranja uživajte u njegovoj svježini još sedam dana.
Najnoviji kuhinjski aparat zove se VAC-U-BOX

Potpuno automatski s patentiranim AUTO-SENSOROM!
Hrana ostaje svježa i do 5 PUTA DUŽE!
Ovo je zaista potrebno,ukoliko si možete priuštiti.Zapravo tko to ne bi htio imati?Zanimljiva posuda.Za sada sam našao samo forume na stranima jezicima,ali možete ih koristiti pomoću prevodioca stranice,tako je prvi forum na njemačkom jeziku i još jedan,zatim na engleskom jeziku ...


tags:VAC-U-BOX-Hrana ostaje svježa,Najnoviji kuhinjski aparat zove se VAC-U-BOX,vakumom produžuje konzerviranje mnoge svježe hrane,VAC-U-BOX,

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews