Popular Posts

Rezač


PRO V je inovativan univerzalan sjekač izrađen od inoxa 18/10, siguran je, efikasan i pouzdan. PRO V je rezultat dugogodišnjeg istraživanja i iskustva u industriji rezanja. PRO V osigurava brzinu i sigurnost u kuhinji. Izrađen je od kvalitetnih i sigurnih materijala koji osiguravaju siguran kontakt sa namirnicama. Noževi postavljeni u V opremljeni su sa mikro noževima tako da vam uvijek mogu garantirati perfektan rez.PRO V je univerzalan rezač jer može raditi sve što i ostali kuhinjski pribor: reže i usitnjava perfektno bez gnječenja i iscjeđivanja namirnica.
Opremljen je sa sigurnosnim nosačem za zaštitu prstiju. Svi noževi se umeću u glavnu jedinicu s posebnim mehanizmom na zaključavanje. Ponuda tipa reza je idealna za mekana voća, povrće, sir, krompir...
Košta u gotovini 299 kn + poštarina.Možete naruciti proizvod iz Bestsellertv ducana putem telefona na broj 052 434 838.

Sve ovo nije loše,ali ne možeš sve imati.Uz malo truda rezati se može i običnim nožem i sl.jer ureklami tako i piše "može raditi sve što i ostali kuhinjski pribor",ali tko može priuštiti ,zašto ne,na tv reklami sve izgleda tako jednostavno i brzo.

tags:rezač,mikro,noževi ,univerzalan rezač,sjekač,od inoxa,Pro V

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews