Popular Posts

Zelena kava za mršavljenje,da ili ne?

Zelena kava  da ili ne?Zamijenite uobičajenu jutarnju kavu sa zelenom kavom za mršavljenje.

Zelena kava za mršavljenje je novo piće koje se sastoji od zrna zelene kave koje pomaže smanjenju apsorpcije šećera, masti i škroba iz hrane i na taj način smanjuje količinu kalorija koje ulaze u organizam. To istraživanje je bilo objavljeno u časopisu međunarodnog medicinskog istraživanja "Journal of International Medical Research" kojim je dokazano da zelena kava pomaže ljudima da na prirodan način gube na težini.

Zelena kava za mršavljenje je proizvedena od vrhunske kvalitete zelenih zrna organske kave čija se konzumacija može vrlo lako uklopiti u vašu svakodnevnu naviku pijenja kave, odnosno jedina stvar koju morate napraviti je da zamjenite vašu uobičajenu jutarnju kavu sa zelenom kavom.
Klinička istraživanja su pokazala da konzumiranje jedne šalice kave na dan u periodu od osam tjedana:

- Smanjujete tjelesnu težinu za 10 %
- Povećavate mišićnu masu za 8% u odnosu na masno tkivo
- Smanjujete tjelesni indeks mase tjela za 8%
- Sve to bez ikave promjene u vašem uobičajenom konzumiranju hrane.
KAKO DJELUJE?

Sastojci u zelenoj kavi spriječavaju apsorpciju glukoze u crijevima na taj način da reguliraju metabolizam što dovodi do smanjenja tjelesne težine u peridodu od 60 dana. Zelena kava je već poznata po tome kao izvaredan prehrambeni proizvod u borbi protiv starenja.
Sadrži antioksidante koji spriječavaju nastanak slobodnih radikala, substance koje uzrokuju oštečenja stanica i nastanak bolesti.

Aktivni sastojak u zelenoj kavi je klorogenska kiselina (CGA) i polifenol koji se koristi u hrani i ograničava apsorpciju glukoze u tankim crijevima i regulira metabolizam.

Uz navedno, spriječavajući aktivnost glukoze-6-fosfotaze, ograničuje ulaženje glukoze u krvotok i na taj način omogučuje oslobađanje triglicerida iz tkiva adipoze.

Coffee Arabica (45%)

Sadrži manje kofeina od bilo koje komercijalne vrste. Ubrzava metabolizam blagotvorno djelujući na probavni sustav.

Klorogenična kiselina (20%)

Klorogenična kiselina je obitelj estera formirana između pojedinih trans cimetnih kiselina i (-)-kininske kiseline i glavni je fenolski sastojak u kavi. Pronalazi se rasprostanjen u biljkama i može biti izoliran iz voća. Ovaj sastojak, već dugo poznat kao antioksidant, također usporava distribuciju glukoze u krvotok poslije jela.
Felonična kiselina i 5-kafeolna-kinin kiselina: kombinacija kloregenične kiseline s ostalim komponentama zrnja kave (Felonična kiselina i 5-kafeolna-kinin kiselina) također doprinosi usporavanju distribucije glukoze u krvotok poslije jela.

Hrastova Sjajnica - LingZhi (15%)

Poznata kao "biljka dugovječnosti". Efikasno štiti imunološki sustav, regulira krvni tlak, smanjuje kolesterol i masnoće u krvi.
Pojačava aktivnost gušterače i regulira šećer u krvi.
Ojačava imunološki sustav štiteći jetru od oštećenja povećavajući detoksifikaciju.

Ružin prah - Rose Powder (10%)

Topiva vlakna koja reguliraju probavu. Sadrže phytochemicals, koji štiti od raka i kardiovaskularnih bolesti. Bogat je izvor vitamina C koji je koristan u borbi protiv diareje i infekcije urinarnog trakta.

Sjeme Cassia - Semen Cassiae (5%)

Eliminira upale jetre, bubrega i crijeva. Vlaži stijenke crijeva pomažući njihovo pražnjenje.

Dijetetska vlakna - Dietary Fibre (5%)

Smanjuju kolesterol, nivo šećera u krvi i rizik od raka debelog crijeva. Ostaju neprobavljena u trbuhu dolazeći do crijeva gdje fermentiraju stvarajući zdrave bakterije za probavu.
Samo zamijenite uobičajenu jutarnju kavu sa zelenom kavom za mršavljenje. Prirodan dar energije za početak dana.
LAGANO I BRZO
* Za dva tjedna izgubite do 3 kilograma
* Za četiri tjedna izgubite do 5 kilograma
* Za 6 tjedana izgubite do 7 kilograma
* Za 8 tjedana izgubite do 10 kilograma

Zelena kava je prirodan način gubljenja na težini!

NAČIN PRIPREME:


Pomiješati sadržaj vrećice sa 100-150ml kipuće vode, dodati obrano mlijeko i zasladiti. Piti isključivo jednu vrećicu dnevno. Uzimati 15min prije doručka.
VAŽNO UPOZORENJE:

Ne preporučuje se djeci ispod 16 godina starosti, ljudima sa srčanim smetnjama, visokim tlakom i diabetesom. Isto tako se ne preporučuje trudnicama i majkama koje doje. Ne smije se uzimati više od jedne vrećice dnevno. Ukoliko primjetite bilo kakve tegobe obratite se svom liječniku.

Dalje možete pročitati na ovim forumima o mišljenju čitalaca ili onih koji su to sve već isprobali:






tags:mršavljenje pomoću zelene kafe,,sve jedem a mršavim,smršaviti bez gladovanja

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews