Popular Posts

Slim fit za mršavljenje

Slim fit imamo dva pakovanja maximum i   red ultimate 10 koji imaju osnovni sastojak a to je ekstrakt Citrus Aurantiuma, nazvan još i gorka pomorandža. On direktno utiče na metabolizam i ubrzava ga. Slim fit je sastavljen od nekoliko biljnih ekstrakta koji Vam pomažu da djelotvorno i na bezjbedan način izgubite težinu i istopite suvišne kilograme. Sjeme sene (Cassia Angustifolia) je čistač digestivnog trakta kao i  debelog crijeva. Keton maline potpomaže sagorijevanje masti i redukciju težine, a biljka Jovove suze(Coix Lacryma-jobi) uništava u potpunosti toksine. Medicinski skrob umanjuje apsorpciju masti dok list duda sprječava zadržavanje vode u tijelu. Svi zajedno Vam pomažu da izgubite tjelesnu masu i oslobodite se masnih naslaga.
Pilule Slim fit su od iste snažne formule džadere uz dodatak 25% više sastojaka. Max sadrži jedinstvenu mješavinu biljnih ekstarkta koja blokira i eliminiše masne naslage na najproblematičnijim mjestima. Zatim ona ubrzava Vaš metabolizam sa vrlo malo, tj. skoro bez ikakvih neželjenih dejstava. Sastojci su kreirani tako da veoma brzo postižete  maksimalne rezultate; Poželjno je koristiti Max ukoliko želite da za kratko vreme na bezbjedan način izgubite suvišne kilograme. 
Salo je istopljeno, težina regulisana, a apetit je pod kontrolom.Takođe se preporučuje osobama koje su počele da gube težinu, ali se taj proces zaustavio i njihova kilaža se ne menja, kao i onima kojima suplementi više ne pomažu jer su postali rezistentni na njih. Uz poseban režim ishrane i vježbanje posebno ciljanih regija tako ćete da postignete maksimalne rezultate.Slim fit je upravo stvoren za vas jer rezultati se vide već za dvije nedjelje.tjelesna masa,mršavljenje,

Tags:slim fit,maximum,red ulitmate,

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews