Popular Posts

Vitafon-zvuk koji liječi I dio

Vitafon:Evo kako počinje priča o vitafonu:


Vibroakustični aparat “Vitafon” je medicinsko sredstvo ,certifikovano od strane Ministarstva Zdravstva Evropske Unije,u praksi primjenjivan još od 1994 godine,napravljen u Rusiji i predložen od strane KNMT Ministrastva zdravlja Ruske federacije za promet medicinske opreme.
Zahvaljujući konstruktoru aparata Vjačeslavu Fjodorovu,poznatom fizičaru i brojnim doktorima medicinskih nauka,ovaj mali kućni doktor već niz godina se uspješno primjenjuje za liječenjeprevenciju širokog spektra bolesti koje se odnose na poremećaj kapilarnog krvotoka i limfotoka.

Za liječenje bilo koje bolesti potrebna su minimum tri uslova:

-normalna cirkulacija,
-dobra krvna slika
-pravilno upravljanje radom organizma.

Uglavnom, zadovoljenje ova tri uslova je neophodno za puno ozdravljenje, a isto tako nedostajanje jednog od ova tri elementa čini izliječenje ili veoma dugim ili sasvim nemogućim. Vibro-akustična terapija utiče na sva tri elementa: poboljšava cirkulaciju, pojačava lučenje hormona u krv, a preko djelovanja na nervne centre, poboljšava upravljanje radom pojedinih organa u organizmu, kao i radom cijelog organizma.

nastavlja se na ovoj stranici.

Ne bih da se hvalim ali meni je lično pomogao kod probadanja u predjelu jetre,uz to sam za tih 16 dana koliko je trajala jedna terapija smršao 4 kg.Ovdje se mora pridržavati pravila ,inače samo gubite vrijeme.


Tags:vitafon zvuk koji liječi,vibro akustična terapija,aparat koji liječi,medicinsko sredstvo,

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews