Popular Posts

Nova sprava za savršene grudi!


Nova sprava za savršene grudi

Zanimljivosti koje su važnije muškarcima a koriste ženama.


Bez noža: Nova sprava za savršene grudi!Bojite li se kako će se vaše grudi opustiti, a koža naborati? Ako je suditi prema informacijama najnovijem proizvodu, plastičnom cilindru, strahovima je došao kraj. Riječ je o spravici koju nosite između grudi tijekom spavanja,a koja čuva vaše grudiKush se stavlja između grudi kako bi one sačuvale prirodan položaj
Plastični cilindar novi je aparat koji čuva vaše grudi od starenja, sprječava vješanje i kožu od bora.
Dok spavate, treba ga nježno umetnuti između grudi kako bi on,a da vi to ni ne primijetite, obavio posao koji inače obavljaju plastični kirurzi.

Njegova je cijena oko 300 kuna, a namijenjen je ženama s većim grudima ili majkama koje još uvijek doje. Također je dobar i za žene sa silikonskim grudima, jer poboljšava čvrstoću i elastičnost kože.
Riječ je o američkom proizvodu nazvanom Kush koji tijekom noći čuva vlakna mišića i tako radi na tonusu vaših grudi.
Izumiteljica čudotvorne sprave Cathinka Chandler kazala je kako se starenjem povećava razmak između grudi.
- Spavam na boku, pa su moje grudi u nepovoljnom položaju. Kush se stavlja upravo na to mjesto i čuva grudi u prirodnom i za njih najboljem položaju.Tako se one odupiru gravitaciji i tijekom noći 'odmaraju', pojasnila je Chandler.
I ovo da čovjek vidi,opet, treba i ovo probati ,ko zna ,možda je to bolje od onih silikona,bar će grudi ostati prave prirodne.
Izvor je :ovdje ko želi da komentariše ili vidi ranije komentare.

tags:ljepše grudi,prirodno dobre grudi,naprava savršene,sprava za savršene grudi,nema noža i silikona,


Total Pageviews