Popular Posts

Poklon kartice I dio- PBZ


Zanimljiva ponuda banke poklon kartice koje možete darivati ,da ne duljim čitajte originalan opis poklon kartice:
Privredna banka Zagreb svojim proizvodom PBZ poklon karticom slijedi svjetske trendove u kartičnom poslovanju.
To je prepaid Maestro kartica čija je osnovna namjena njeno darivanje Vama dragim osobama u određenim prigodama kako bi oni sami mogli odabrati poklon kakav žele, što užitak čini jednostavnim i praktičnim.
PBZ poklon kartica je pripremljena i prigodno dizajnirana za različite prigode: božićne blagdane, vjenčanja, rođendane, promocije i slično.
Osim kao poklon karticu možete je koristiti i za vlastite potrebe, npr. u situacijama kada idete u inozemstvo, a ne želite nositi gotovinu ili želite djetetu dati džeparac.
Do kartice možete doći tako da posjetite bilo koju PBZ poslovnicu, odaberete karticu koja odgovara prigodi za koju je darujete i uplatite u korist računa kartice iznos koji želite pokloniti (od 100 do 7.000 kuna).
Karticu ćemo Vam uručiti u prigodnoj omotnici s pripadajućim PIN-om, odmah spremnu za korištenje.
Koristiti je možete u brojnim trgovinama, hotelima, restoranima kao i na 5 milijuna terminala u zemlji i svijetu, obilježenih oznakom Maestro. Isplata po PBZ poklon karticama na PBZ bankomatima i POS uređajima obavlja se bez naknade.
Za sve dodatne informacije i objašnjenja slobodno nam se obratite na besplatni info telefon 0800 365 365 svakim danom od 08-21, na telefon 01/4891-333 ili u najbližu poslovnicu Banke.
Ispod čitajte forum, ljudi pišu o svojim iskustvima ,o poklon karticama:

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews