Popular Posts

Niacin 300mg



Niacin 300mg



Da se odlučite za da ili ne ,pročitajte još malo kao i forume o tome,tada ćete biti sigurniji što je najbolje uraditi .Niacin, također poznat kao vitamin B3 ili Niacinamide je vitamin topiv u vodi koji sprečava pelagra avitaminoza. To je organski spoj te je derivat piridina. Uvjeti niacin, nikotinamid, vitamina B3 i često se koriste naizmjenično se odnose na bilo koju od ove obitelji molekula, jer oni imaju zajednički biokemijskih aktivnosti.

Prvi put je otkriven kad su znanstvenici bili u potrazi za uzrok pelagra. Ona se apsorbira u tankom crijevu i izlučuje u urinu. Ljudsko tijelo koristi niacin u više od 50 kemijskih reakcija. Ona je potrebna tijelu da ekstrakt energije iz masti, ugljikohidrata i proteina.
To je prirodni regulator kolesterola, a često i radi, kao i lijekovi na recept za osobe sa blagim problema kolesterol.

Upozorenje:
• Nemojte prelaziti preporučene doze, prekomjerne količine B3 može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema, uključujući toksičnost jetre
• Provjerite sa svojim liječnikom zdravstvene zaštite, ako imate bilo koji od sljedećih: dijabetes, niski krvni tlak, glaukom, gihta, bolesti jetre, čireva ili poremećaja krvarenja prije uporabe niacin.
• Ako ste trudni ili lactating konzultirati zdravstveni stručnjak prije uzimanja niacin.
I još cijena : 22,95 €

forum koji piše o iskustvu onih koji su koristili niacin 300 mg,
zatim tu su knjige o niacinu,tu sve piše

tags:forum,Niacin 300mg Europi

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews