Popular Posts

Skidanje bradavica

Bradavice:Da ne bih komplikovao ,prvo će se nešto napisati u vezi bradavica,zatim dolaze na red oni forumi i linkovi koji nude razne proizvode,sretno:
Bradavice (Verrucae) su promjene na koži koje nastaju zbog djelovanja humanog papiloma virusa(HPV) u epidermisu kože. HPV izaziva hiperplaziju epitela i različite promjene na stanicama.

Bradavice mogu trajati godinama, ali je vrijeme njihovog trajanja varijabilno isto kao što je varijabilno trajanje njihovog liječenja. Nakon nekoliko mjeseci može doći do potpunog povlačenja, međutim mogu se nakon nekog vremena pojaviti na drugom 
mjestu.
Bradavice mogu nastati prenosom virusa s čovjeka na čovjeka, a i kod jedne osobe mogu se naći na više različitih mjesta zbog prenosa virusa s jednog mjesta na koži na drugo.

Većina bradavica se u nekoliko godina spontano povuče. Medutim u oko 35 % bolesnika se ponovno javljaju na istim ili novim mjestima.Liječenje zavisi od vrste bradavica, mjestu na kojem se nalaze, njihovom trajanju, o bolesnikovoj starosti, te o tome kako su reagovale na neki već upotrijebljeni oblik terapije.

A sada linkovi i forumi o bradavicama i skidanju bradavica,pa sami odlučite što da uradite,iako je moje mišljenje dabradavice doleze kod slabog imuneteta,ali opet nije kod savkoga isto:





i tako dalje...


tags:melem za bradavice,kurje oči,skidanje bradavica,melem,Bradavice (Verrucae

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews