Popular Posts

Rape Axe zamka za silovatelje


Zaštita za žene:Ovako su osvanule skoro sve dnevne novine u svijetu,naslov je izuzetno zanimljiv,posebno zaštita za žene,mora se priznati da je to prava stupica za napasnike.

Prema statistikama Južna Afrika prednjači u svijetu po broju silovanja. Prema podacima iz 2009. 28 posto muškaraca je silovalo ženu ili djevojku, a vjeruje se da 16 posto tamošnje populacije živi s virusom HIV-a. Žene poduzimaju drastične mjere kako bi se obranile od silovanja.
 Neke čak stavljaju žilete u intimne dijelove tijela. Ovo će natjerati muškarce da dvaput promisle prije nego napadnu ženu,
Zato je osmišljen kondom koji sprječava silovatelja da uradi ono što je mislio i da dovrši svoj posao.

Kondom sa silovatelja mora ukloniti liječnik

- Jako boli, silovatelj ne može mokriti niti hodati dok mu je na penisu. Ako ga pokuša ukloniti, kondom se stegne još snažnije. Međutim, kondom ne može probosti kožu, pa nema opasnosti od izlaganja tjelesnim tekućinama - kaže Sonnet i dodaje da je obavila istraživanje te se savjetovala sa inženjerima, ginekolozima i psiholozima kako bi dizajnirala sasvim sigurnu spravu.


 Planira ih prodavati po 4 KM nakon što ih država odobri. Trenutno u Africi dijele 30.000 ženskih kondoma po gradovima u kojima se igraju utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva. Kritičari kažu da kondom napadnutu ženu izlaže dodatnom nasilju 'ulovljenog' silovatelja.
Ovo je sada pitanje i rizik za žene ,ali moraju rizikovati.

tags:noviteti,novo za silovatelje,zamka za silovatelje,rape axe zamka za penis,

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews