Popular Posts

Imunitet



Imunitet kod kamena u bubregu i dr.:

PRIMED 13 kordiceps


PREPORUČUJE SE OSOBAMA KOJE IMAJU:
- KAMEN U BUBREGU
- KARCINOM
PRIMED 13 – KORDICEPS je prirodni dijetetski proizvod. Njegov sastav omogućava odličnu apsorpciju kordicepsa u organizam pa je dovoljno konzumirati jednu kašičicu dnevno pre obroka. Preparat ne bi trebalo da koriste deca mlađa od 3 godine i osobe alergične na kordiceps. Osobe koje imaju problem sa stomačnom kiselinom mogu konzumirati i sat vremena nakon obroka.

Neto: 250gr

Količina: tretman za mesec dana

Cena: 30 eur ili
Cena: 2800.00 RSD

Delovanje Primed 13 kordicepsa
1. Disajni organi
Kašalj, slabost, otežano disanje, znojenje, razboljavanje izazvano slabošću pluća, tromošću i drugi pokazatelji. Kod smanjene aktivnosti pluća uz uzimanje ovih preparata može se postići vrlo dobar učinak. Kod lečenja tuberkuloze pluća, astme, respiratornih infekcija kordiceps može dati vrlo dobre rezultate.
2. Bubrezi
Savremena medicina dokazala je da kordiceps poboljšava razmenu supstanci u tkivu bubrega, pomaže ekskreciji urotoksina, olakšava stanje ili obnavlja bubrežne cevi i glomerule nakon patoloških ili medikamentoznih trauma, sprečava ponovnu zarazu bubrega i hiperfosforemije, zadržava proces pogoršanja uroteokikoze. Odstranjenje podmukle boli u leđima i nogama, sprečavanje polucije i česta mokrenja, kordiceps daje vrlo dobre rezultate, što je veoma važno za ljude koji imaju bolesti bubrega.
3. Krvne žile srca
Kordiceps može umjereno i stalno povećavati krvotok koronarnih žila, regulisati odnos kalcijuma i fosfora u krvi. On je vrlo cenjen preparat za stabilno lečenje koronarnih bolesti srca. Za održavanje koncentracije trombocita kolagenog porekla u arterijama kordiceps daje vrlo značajne rezultate. Koeficijent inhibicije dostiže 13,3 – 48,5%.
4. Hepatitis, ciroza jetre.
Kordiceps može neposredno poboljšati funkciju jetre. Vrlo je delotvoran u preventivi ciroze jetre. Još do danas nema u Kini i drugim zemljama delotvornog leka za lečenje ciroze jetre. Uvozni preparati «interferencije» nisu idealni, a cene tih preparata mnogo su više nego kordicepsa.
5. Krv.
Kod trombocitopenične purpure pomoćni efekt kordicepsa vrlo je dobar. Kordiceps može također poboljšati stanje ljudi koji boluju od leukemije, sprečava njen prelaz u zloćudni stadijum.
6. Rak
Budući da kordiceps ima svestrano delovanje na glavne organe kao jetra, bubrezi, krvne žile srca i disajne puteve, zatim kod bolesti povezanih s rakom u zadnjem stadijumu, takođe je delotvoran. Kordiceps omogućava uništenje glavnog žarišta zloćudne bolesti navedenih organa, produžava rok funkcionisanja tih organa i poboljšava njihovo stanje. 


Osim toga kordiceps može povećati delovanje leukocita pa se mogu redovno sprovoditi hemoterapije. Za bolesnike s dobroćudnim tumorom mozga kordiceps je idealno sredstvo.
7. Antitoksično djelovanje.
Kordiceps može poboljšati dinamiku jetrenih stanica, bubrega, pluća i izmjenu supstanci u cijelom organizmu, a to omogućuje organizmu izbacivanje iz tijela toksina, a među njima i toksičnih ostataka od lekova.
8. Sportisti
Godine 1993. Kineske nacionalne igre dovele su kordiceps u središte pažnje svjetskih sportskih autoriteta.GRUPA OD 9 SPORTISKINJA KOJE SU UZIMALE KORDICEPS SRUŠILA JE 9 SVETSKIH REKORDA. Postoji mnogo izveštaja o zapanjujućim poboljšanjima rezultata u raznim sportovima zahvaljujući uzimanju kordicepsa.
Mnogo je hvale za ovaj preparat,ali opet moramo pitati one koji su to već probali da li je cijena kao i kvalitet u dobrom odnosu,to jest da li se isplati u ovo vrijeme finansijske krize ,iako je zdravlje u pitanju.

Nije se moglo pronaći nekih foruma,ali evo nekih stranica koje pišu o ovom napitku:http://www.medikamenti.info, http://www.zdravstvo.rs

tags:primed 13,dijetetski proizvod,kod kamenca u bubregu,kancera,Kordiceps , jetrenih stanica, bubrega, pluća

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews