Popular Posts

Zeleni vulkan gel za cirkulaciju
Zeleni vulkan gel učinkovito potice cirkulaciju. Opušta, revitalizira i ublažava bolove i napetosti mišica leda, ramena, vrata, nogu, stopala i sl. Pomaže kod ukocenosti u vratu ili ledima, raznih reumatskih oboljenja, povreda i istrošenosti zglobova, tetiva i sl.

A najvecu primjenu našao je kod problema loše cirkulacije.

Zeleni vulkan hladi, prodire i djeluje dublje, te tako potice bolji rad mišica i izmjenu tvari, odnosno prokrvljenost. Stoga je idealan za primjenu kod umornih, teških i otecenih nogu s oslabljenom cirkulacijom.

Zeleni vulkan je ucinkoviti spoj ljekovite snage: cimeta, eukaliptusa, mentola, kamfora, ružmarina i ljute paprike.
Eukaliptus (eucalyptus globulus) djeluje smirujuce, osvježavajuce. Umiruje bolove mišica, pomaže kod glavobolje i neuralgija.
Cimet (cinnamomum zeylanicum) grije, oživljava i jaca. Jaki je antiseptik i diuretik. Potice cirkulaciju.
Mentol (potjece iz etericnog ulja metvice) osvježava, regenerira. Koristi se kod mišicnih bolova, grceva, glavobolje, mentalnog umora.

Kamfor (cinnamomum camphora) djeluje balansirajuce, osvježavajuce. Koristi se kod mišicnih bolova, reume, išcašenja.
Kapsaicin je prirodni alkaloid iz ljute paprike. Izaziva osjecaj žarenja i hiperemiju (pojacanu cirkulaciju u tretiranom podrucju).
Ružmarin (rosmarinum officinalis) grije, stimulira, potice cirkulaciju. Osvježava umorne mišice.
Primjena:
Zeleni Vulkan gel nanesite u tankom sloju na tretirani dio tijela i razmažite laganim pokretima dok se ne upije. Ucestalost uporabe, po potrebi ( dva do tri puta dnevno). Kod glavobolje gel utrljati na sljepoocnicu, celo i potiljak.
Napomena:
Kod problema s bolnim i teškim nogama najbolja ucinkovitost se postiže kombinacijom Lamon gela za vene i Zelenog vulkana za cirkulaciju. Izmedu korištenja ova dva gela potrebno je napraviti stanku 30 do 60 minuta, da bi gel mogao upiti i djelovati.Sastav gela:Ovaj gel košta 80 kn,za sada nema komentara,to ćemo morarati pričekati neko vrijeme.

gel za cirkulaciju,nnovo na tržištu zeleni vulkan ,kod glavobolje,grije,potiće cirkulaciju,gel za cirkulaciju,zeleni vulkan

Total Pageviews